maandag 28 juli 2014

Nederlander sterft van verdriet om verlies dochter bij MH17

© afp.
Het verdriet om zijn omgekomen dochter, schoonzoon en kleinkinderen bij de crash van MH17 werd de Nederlander Henk Palm te veel. Vijf dagen nadat de 93-jarige het slechte nieuws vernam, is hij zelf gestorven.
Het overlijdensbericht in de Nederlandse regionale krant De Stentor is hartbrekend. "Na het onbeschrijfelijk verdriet van het verlies van zijn dochter Erla, schoonzoon Rob en kleinkinderen Merel en Mark, na het verongelukken tijdens de vlucht van Malaysia Airlines moeten wij u tot ons groot verdriet meedelen dat Henk Palm op 93-jarige leeftijd is overleden."

Het voltallige gezin was op weg naar een vakantie in Maleisië. De neef van Erla vertelt de impact van het verlies op Henk aan De Stentor: "Ze was de enige dochter van mijn hulpbehoevende oom. Hij was helemaal afhankelijk van haar na het overlijden van zijn vrouw in 2004."

Niet lang na de ramp zou de man gezegd hebben dat hij nu echt helemaal alleen achterbleef. In het overlijdensbericht wordt de precieze doodsoorzaak niet vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten